Alla sånger i allsången dög!

Så har det äntligen varit premiär för Allsång på Skansen! I kvällens upplaga av det allt mer populära tv-programmet fanns en hel del toppartister på plats. På Solliden scenen såg vi The Ark, Electric Banana Band, Maria Möller, Maia Hirasawa och Pernilla Wahlgren med sonen Benjamin.

The Ark framförde vinnarlåten ur årets Melodifestival, The Worrying Kind, samt senare i programmet titelsingeln till deras aktuella platta, Prayer for the Weekend. Jag gillar Ola Salo, men föredrog hans gamla låtar som superhitten It Takes a Fool to Remain Sane.

Electric Banana Band med Lasse Åberg, Klasse Möllberg och Janne Schaffer fick med sig publiken med sin I allt som rör sig, lyser eller låter. Glöm inte att lämna in gamla batterier! Fast jag undrar ifall någon som sparar alla sina gamla födelsedagskort verkligen kommer slita sönder dem för att lämna in batteriet?

Maria Möller, 42 år ifrån Västerbotten tog Solliden med storm med sin Här är igen, jag undrar om hon inte råkade ta med lite Carmen i det hela?

Maia Hirasawa årets indiepopsångerska imponerade stort på de som ej hört henne än. Medlem i Hello Saferide tillsammans med bl a Annika Norlin men har kört ut en soloplatta. Norlin har också prövat egna vingar i hennes grupp Säkert! med den klara hitten Vi kommer att dö samtidigt. Detta band fick nyligen 30 000kr som marknadsstöd av Kulturrådet (Punkt SE 20/6/2007). Fantastiskt att dessa indiepoppare kommer så långt om de får in några bra hittar!

Pernilla och Benjamin Wahlgren lekte skojfriskt på scenen. Imponerande hur duktig Benjamin är på scen, fjärde generationen av Wahlgrenare som blir artist var det visst?

På det stora hela var premiären av Allsång på Skansen riktigt lyckad. Synd bara att de nya regler som infördes angående inträde till Skansen retade upp en del äldre damer…

…de kan nu inte boka hela bänkar för syjuntan som de kunde förr i tiden, för nu får man bara boka en plats var och så öppnar de klockan 09:00 istället!

Annonser

1 kommentar

  1. HI!!

    Yo soy de España!! ME alegro que te guste la canción de Nelly Furtado, es una de mis cantantes favoritas!!

    Un saludo ^^


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s