Träffpunkt 80

21 september 2008 var det Träffpunk 80 på Grytsbergs säteri i sörmländska Stjärnhov. Det var en motorträff för härliga 80-talsbilar och bågar, anordnad av tidningarna Automobil, Klassiker och MCnytt. Det gamla säteriet ligger vid en spegelblank sjö och den idylliska atmosfären kunde inte ha varit härligare. Än bättre, var det när gräsmattorna var fyllda av allt från vrålåk till 80-talets mest framträdande personvagnar.

Själv ställde man ut sin metallicgrå 240 GL från 1988. Genast flockades publiken. Det var riktigt kul att det var en sådan skön stämning på min första motorträff :-D

80-talsbilarna är våra modernaste klassiker. De har inte riktigt tillträde till de större klassikerträffarna än, men är på god väg. Kul att man fick möjlighet att gå på en 80-talsträff. Det blir definitivt fler!

Se fler bilder här: http://www.okmedia.se/index.php?mact=Album,m2,default,1&m2albumid=4&m2returnid=51&page=51

Annonser

1 kommentar

  1. Det var jätte kul där! Roligt och ändå coolt att din bil fick vara med i utställningen!!! Jag vill gå dit varje gång känns det som!!!! Det var intressant att se bilarna från 80-talet!!! En del människor kom till din bil… Det var så nära att vi vann en bil på den där tävlingen! Sen fanns det jätte billiga sitt pallar som man kunde fälla ihop och de var i bra kvalitet, de kostade typ 10 kr att hyra och 20 kr att köpa, vad e bäst hyra eller köpa??? jag tyckte det var bäst att köpa så jag gjorde det….


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s